Back to All Events

Arturo Ramón flamencogitarist deze zaterdag met Primos del Norte in Amsterdam


  • Teatro Munganga Schinkelhavenstraat 27-HS Amsterdam The netherlands (map)

Flamenco concert door Primos del Norte met Arturo Ramón in Teatro Munganga

Komende zaterdag speelt flamencogroep Primos del Norte in Teatro Munganga, Amsterdam met flamencozang van Spaanse zangeres Erminia Fernández Córdoba uit Den Haag onder muzikale begeleiding van flamencogitarist Arturo Ramón en percussionist Udo Demandt.

Na onze super drukke tour met operazangeres Tania Cross en de voorstelling ‘Carmen’ zijn we blij om ons weer eens als Primos del Norte te verenigen. Al in 2000 zetten we deze flamencoband op als vrienden met een uitgebreide achtergrond in de flamencomuziek en dat hoor je terug in onze composities, arrangementen en ons samenspel.

Leidend bij de Primos del Norte is het brede scala aan stemmogelijkheden van Erminia en de afwisselende begeleiding van flamencogitaar en percussie door Arturo Ramón en Udo Demandt. Soms werken de Primos del Norte ook samen met een flamenco danseres of -danser en zijn we in te huren als flamenco artiesten voor op feesten, bruiloften of andere gelegenheden. Maar deze zaterdag 11 mei kun je zelf meegenieten in Teatro Mungaga, Amsterdam.

Laat je in Spaanse sferen brengen!

Teatro Munganga
www.munganga.nl


Za 11 Mei 2019
Entree € 12,50
Aan de deur: €15,00

Aanvang 20:30
Deuren open: 20:00

www.primosdelnorte.com

Primos del Norte por bulerías (De Camino) del album CD/DVD Doce Meses. Spaanse flamenco muziek, flamencogitaarspel, zang en percussie met eigen composities en arrangementen. Música: Primos del Norte Letra: Adolfo Ramón Video: Mónica Ruiz van Hattum