Back to All Events

Vamos a la Haya! Flamencofestival Den Haag met flamencogitarist Arturo Ramón

  • De Nieuwe Regentes 63 Weimarstraat Den Haag, ZH, 2562 GR Netherlands (map)

Vamos a la Haya! Flamencofestival Den Haag met flamencogitarist Arturo Ramón

Flamenco gitarist Arturo Ramón is half Spaans, half Hagenees en kan daarom natuurlijk niet ontbreken op het jaarlijkse Haagse flamencofestival Vamos a la Haya! Samen met onder andere flamenco zangeres Erminia Fernández Córdoba begeleidt hij de dansvoorstellingen van flamencoleerlingen uit Den Haag.

Kom genieten van de hele dag flamenco activiteiten, dansoptredens, workshops, film en een Spaans-Haagse Feria in theater De Nieuwe Regentes. Daarna luidt ‘s avonds het flamencokoor van flamenco zangeres Maria Marin de feria in (Spaans dansfeest) onder begeleiding van Erminia en Arturo Ramón en komt er zeker nog een setje feestelijke flamenco nummers samen met de Haagse flamenco muziekgroep De Règâhs. Vámonos!

‘Vamos a la Haya’ vind ik heel leuk vanwege het sociale aspect. Er zijn heel veel spontane mensen en het is onwijs gezellig. Vooral het feest ’s avonds.
— Flamencogitarist Arturo Ramón
Ik vind het heel erg leuk om danseressen en dansers te begeleiden met flamencozang en stel me dienstbaar op om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Het geeft me heel veel voldoening als ik zie dat iemand geïnspireerd raakt en nog mooier danst met mijn zang erbij.
— Flamencozangeres Erminia Fernández Córdoba

¡ Vamos a la Haya !

Theater De Nieuwe Regentes
Den Haag

MIDDAGPROGRAMMA
15:30 uur 

AVONDPROGRAMMA
19.30-23.30

Combi-ticket leerlingenpresentatie én Feria Online €15 | Kassa €17 | Tickets

TIP Kom ook eens naar de tweewekelijkse flamenco avond 'El Pub Flamenco voor flamenco concerten en jamsessies met flamenco zang, gitaar en dans in theater De Nieuwe Regentes, Den Haag