Back to All Events

Sneak preview: nieuwe flamencogitaar-cd van Arturo Ramón

CD-presentatie ‘Contrastes’ - flamencogitarist Arturo Ramón

‘El Pub Flamenco XL’

Vrijdag 11 oktober 2019

20.15 uur De Nieuwe Regentes, Den Haag

Arturo Ramón presenteert zijn nieuwe album ‘Contrastes’ op vrijdag 11 oktober 2019 in theater de Nieuwe Regentes, Den Haag tijdens de feestelijke ‘El Pub Flamenco'. Tickets zijn te verkrijgen bij De Nieuwe Regentes. Hier alvast een voorproefje van het einde van de eerste compositie op Arturo’s nieuwe flamencogitaar-cd ‘Contrastes’.

Little clip of a recording of the end of the 1st piece of my new album Contrastes. Release date of the album 11-10-2019 Choir: Erminia Fernández Córdoba, María Marín, Magda Mendes and Iréne Álvarez Percussion: Udo Demandt Guitar: Arturo Ramón

Flamencogitaaralbum van Arturo Ramón met vele andere flamencoartiesten

Alle composities zijn klaar, er komen 11 tracks op het album te staan, nu alleen nog de afwerking en de laatste bijdragen van al die geweldige flamenco-artiesten die we hier in Nederland hebben! Kijk maar naar deze mooie lijst van samenwerkingen:

Arturo Ramón / guitarra, laud y palmas

Udo Demandt / percusión (01, 03, 04, 06, 07, 08, 09, 10)

Erminia Fernández Córdoba / cante (01, 02, 07), letra (02, 07)

Remko de Landmeter / flauta travesera (03, 06, 10)

Edsart Udo de Haes / guitarra (07)

Irene Álvarez / baile (10), coro (01)

María Marín / coro (01)

Magda Mendes / coro (01)

Adolfo Ramón / letra (01)

Martijn Fernández Córdoba / diseño gráfico

Hessel Waalewijn / fotografía